Klachten over Amslod

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Amslod zijn gemeld. Lees meer >

98% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 2 in Fietsenwinkel

98%
65 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
64 klachten opgelost
3.4 /10
39 stemmen
39

Amslod Preston MX-600 opgeven range 150 kmRange maximaal 83 km in ondersteuning 1, in ondersteuning 5, 52km. fiets houdt soms in, na reset weer oke, Nu na 450 km range nog steeds gelijk.Display houdt vocht vast.soms erg slecht te lezen. Klacht... Lees meer

service

Klacht van op 22 oktober 2019 over Amslod in de categorie Fietsenwinkel

Service Amslod. Geachte heermevrouw, Hierbij willen wij een aantal zeer negatieve meldingen doen aangaande de service van Amslod. Het begon al met de eerste afspraak voor de eerste onderhoudsbeurt. Daar wij begin juli met vakantie zouden gaan hadden wij gevraagd of het mogelijk... Lees meer

Compliment van g v d schans op 30 juli 2019 over Amslod

Ik vindt het goed dat ze contact opgenomen hebben
En dat er een monteur van Amslod zelf komt kijken wat er aan de hand is
Ben erg benieuwd

8

Compliment van BeerM op 10 juli 2019 over Amslod

Gisteren heeft Amslod contact opgenomen en het was een goed gesprek. Over een week komt een monteur langs die mijn fiets helemaal nakijkt. Ze hebben mij aangeboden om de gemaakte kosten te vergoeden en de nieuw gekochte banden op de fiets te plaatsen. Over het verbeteren van de service zijn ze hard mee bezig.

8

Compliment van Voulon op 09 juli 2019 over Amslod

ja ze zijn er en we zijn er erg blij mee ,en dank voor de bloemen.
ik zie de aangeboden mail onterend de extra service beurt wel te gemoed.
De start liep niet lekker , maar ik zie de toekomst zonnig in en ga er van uit dat
de verdere contacten prettiger zullen verlopen.
Dank voor uw gedane moeite en wij zijn er erg blij mee.

8

Compliment van Pieter Classen op 28 juni 2019 over Amslod

Jammer dat er eerste een klacht geplaatst moet worden voordat er actie wordt ondernomen. Na de klacht dus meteen telefonisch contact gehad en de klacht naar volle tevredenheid opgelost.

8

Compliment van Jan Hack op 11 december 2018 over Amslod

Blij met deze oplossing.
Prima verlopen.

8

Compliment van cobybot op 26 september 2018 over Amslod

De uiteindelijke oplossing heeft tot onze tevredenheid gewerkt.
De telefonische aandacht die we mochten ontvangen, heeft er toe geleid
dat we ons wel gehoord voelden.
Wij hopen ook inderdaad dat het in de toekomst vloeiender gaat.

M.vr.gr. Fam. C. Bot

7

Compliment van Wouter46 op 26 september 2018 over Amslod

Heel goed geholpen door medewerker fietsned die al twee keer bij ons was voor probleem aan preston mx. Goede service en snel fouten hersteld.

9

Compliment van M Rozema op 10 september 2018 over Amslod

Gelijk goed geholpen

8