Klachten over Amphia ziekenhuis Breda

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Amphia ziekenhuis Breda zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 46 klachten nodig voor een plaats in de categorie Ziekenhuizen

0%
4 klachten gemeld
4 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
1.7 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

Op 10 feb. 2018 bloed geplast op 12 feb. met ernstige pijnklachten naar huisartsenpost geweest. nierstenen. Pas op 16 feb. voor een echo kunnen komen (amphia oosterhout), en op 19 feb. naar huisarts , welke een afspraak zou maken voor vergruizen... Lees meer

Geen behandeling van mijn klacht

Klacht van op 21 november 2017 over Amphia ziekenhuis Breda in de categorie Ziekenhuizen

Geachte heer/mevrouw, Op 19 november 2017 heb ik mijn klacht over de neuroloog Dhr. Remmers naar Amphia Ziekenhuis opgestuurd. Mijn probleem: elke dag heb ik aanhoudende en sterke hoofdpijn in de linker kant van mijn schedel, misselijkheid, kan niet goed zien. Soms... Lees meer