Klacht: Allure kristalpad werkt helemaal niet!!

op 18 juli 2016 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op share a perfect day samen met mijn vriendin de kristalpad met navulling gekocht, beide was dat 30 euro. Daar werkte het erg goed, maar ik denk dat er niet hetzelfde in zit want thuis werkt het niet. Op mijn been geprobeerd en er gaat wel iets weg maar na 15 min staat er nog meer als de helft. Ook zou het 2 weken wegblijven en in de avond had ik alweer stoppels en die andere dag haartjes!!!!
Echt schandalig dat dit kan.
Ik zou heel graag ons geld terug willen!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als we dit weg kunnen gooien of terug kunnen sturen en ons geld terug krijgen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meeuwism