Klacht: Alles kwijt behalve me leve

op 22 augustus 2016 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik starten gta op en ik ging zoals normaal gewoon meteen naar online nooit niks mis mee ik kom in online lobby ik zie dat ik geen huizen meer heb me 300k wat ik in een dag game bij elkaar heb gehaald al me auto’s zijn weg ne wapens het enige wat ik nog heb zijn me levels en ik kan geen missies meer doen en me auto niet pimpe ik kan niks op online wat moet ik doen als je iets weet app me op de nummer. 0623097516

Gewenste Oplossing:

Kk Ben Pas Tevreden Als Ik Alles Terug Heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leipekoek