Klacht: allergische reactie

op 18 december 2017 over Nivea in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb sinds ik de nivea reinigingsdoekjes gebruik last van dikke en rode ogen. Voordat ik wist wat de oorzaak was, waren we toch al een paar dagen verder. Ben toen hiermee gestopt en de klachten verdwenen langzamerhand. Al met al heb ik toch een dikke week met deze klachten rondgelopen. Geen fraai gezicht en aangezien ik werkzaam ben in een drogisterij is dit uiteraard geen reclame. Zit nu met drie pakken doekjes die ik niet meer durf te gebruiken.

Gewenste Oplossing:

Wil dit toch even melden, mochten er meer klachten komen. Ben al jaren gebruiker van allerlei andere nivae-produkten dus dit had ik echt niet verwacht.
Laat het aan jullie over hoe je deze klacht op wil lossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nivea

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nivea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ollie123