Klacht: Allergisch voor Oral B tandpasta

op 08 mei 2017 over Oral B in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gebruik sinds 1 week Oral B tandpasta. Heb nu een droge mond. Mijn lippen zijn stuk aan de binnenkant. Mijn lippen hebben nu een branderig gevoel aan de buitenkant. Kortom niet echt fijn. Ik vraag mij af hoe dat kan. Dit heb ik nog nooit gehad dat ik allergisch ben voor tandpasta. Ik vraag mij af wat erin zit.

Gewenste Oplossing:

Ik ben wel heel tevreden met de elektrische tandenborstel van Oral B.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oral B

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oral B nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nancy wieland