Klacht: Alleen proefpakket besteld en nog een pakket ongevraagd ontvangen van 60 euro

op 21 januari 2014 over Yellow Active Burn in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een proefpakket besteld en alleen 3,99 verzendkosten betaald en we hebben ongevraagd nog een pakket binnen gekregen van 60 euro. En ten tweede heb ik een hele dikke arm er van gekregen. We hebben ze opgebeld en dan nog doodleuk zeggen dat er nooit geen klachten binnen zijn gekomen en dat ik maar beter moest lezen. Echt klantvriendelijk zijn ze niet. We hadden ook gelijk opgezegd. Denk dat ik de politie maar even in ga lichten

Gewenste Oplossing:

Dat er geen geld van me rekening gehaald word en dat ik een adres krijg waar ik het pakker naar terug kan sturen. Dan hoor je mij niet meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Yellow Active Burn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Yellow Active Burn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 23022013