Klacht: Alle dierbare foto’s in een keer weg!!

op 30 januari 2014 over Hyves in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zeer bedroeft dat ik mijn foto’s van mijn kinderen zo pats boem! Kwijt ben geraakt en dit omdat hyves ermee is gestopt ik vind het frapant hoe moet ik ruiken dt ik mijn fotos moet downloaden zodat ze behouden zouden worden ik heb alvorens dit bekend werd een x evraagd hoe ik mijn fotos eraf kan halrn yoen werd mij verteld dat ik dit een voor een moest doen nu ineens zijn er honderden fotos verloren van mij ik kan dit niet geloven help me aub

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn foto's terug aub

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hyves

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hyves nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Consciousss