Klacht: All Bran Fruit,n Fibre

op 26 oktober 2017 over Post algemeen in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

gea.d/h.Ik heb 25-10- 2017 gekocht bij Lidle in Rotterdam.ik maak het vandaag open en op de doos en beschrijving staat dat er fruit [gedroogd] in zit met tarwe vlokken.Nu heb ik alleen vlokken en Geen gedroogd fruit.hoe kan dat en wat moet ik nu doen.groeten M.v.Toer.Voorde 136 3075 ev Rotterdam tel 0104191676

Gewenste Oplossing:

graag kompleet???//

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Post algemeen

Reactie van de melder van de klacht [email protected]

3 jaren geleden - hopelijk kan u hier wat mee !!!!!!gr marian v toer

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Post algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]