Klacht: Alice Madness Returns werkt niet meer!

op 15 oktober 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Belachelijk dat een eerlijk gekochte CD-rom na een paar jaar blijkbaar onbruikbaar is geworden. Na een zogenaamde foutmelding Release Date Check te hebben ‘opgelost’, komt er weer de volgende error! Na UREN zoeken doet hij het nog niet. Contact met EA is in het weekend onmogelijk en mijn computer staat vol onzinnige bestanden momenteel. Op deze manier kun je beter illegaal downloaden! Dan was ik nu waarschijnlijk allang aan het spelen geweest…

Gewenste Oplossing:

Als het spel werkt... en mijn verspilde urenlange zoektocht verzacht kan worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrid Tonnaer