Klacht: Incassokosten terug

Maria321 op 15 februari 2021 over Alektum incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had bij Bakker.com planten gekocht. Ja, makkelijk online bestellen, maar die planten kwamen droog en verdord aan. Ik moest maar foto´s sturen. Een foto wil niets zeggen. Ze zijn te lang onderweg geweest. Er mag iets wat voor mij bestemd is niet bij mijn buren worden afgeleverd. Of de fout bij Bakker.com ligt, de bezorging of bij mijn buren afleveren, ik weet het nog steeds niet. Wat ik wel wil is dat die incassokosten terug worden gestort op mijn rekening.

Maar goed. Pas maakte ik van Wehkamp ook weer zoiets mee en met meerdere bedrijven. Ik had een nieuwe Samsung besteld. Releasedatum mei 2020. Kleur Royal Blue of koningsblauw zoals ze dat noemen. Die stond hier beneden in het trappenhuis. Ik mag blij zijn dat mijn bezoekster via de trap naar beneden liep, want andere had er een pakket van honderden euro´s zo maar foetsie geweest en daar zou ik voor op moeten draaien?

Gewenste Oplossing:

Ik wil die incassokosten terughebben van jullie,. Robin weet mijn NAW-gegevens. Ben het inmiddels spuugzat geworden met iemand die niet uitlevert of iemand die als ik thuisben iets deponeert op de begane grond in het trappenhuis. Mijn NAW-gegevens mogen hier niet kenbaar gemaakt worden en ik verwacht dat geld in maart terug op mijn rekening. Moet nu alles verkeerd lopen door dat achterlijke corona?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Alektum incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Alektum incasso nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Alektum incasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Alektum incasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alektum incasso

Heeft op 19 januari 2022 om 13:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Wij danken u voor uw bericht. Helaas laten de verscherpte privacyregels (AVG) het niet toe om inhoudelijk te reageren op uw klacht. We willen u derhalve te verzoeken om contact met ons op te nemen via [email protected] (onder vermelding van uw dossiernummer) of telefonisch: 020 – 417 71 77. Uw verweer zou dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.

Indien u uw klacht schriftelijk kenbaar wilt maken, dan kunt u deze sturen aan: Alektum B.V., Postbus 20723, 1001 NS Amsterdam

We gaan er van uit u voldoende te hebben geïnformeerd.

Hoogachtend,

Alektum Group B.V.

Alle klachten die gemeld zijn door Maria321