Klacht: Al weken geen folders meer gehad

Prinswittebaard op 15 juni 2022 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag

Ik heb al weken geen folders meer gehad, terwijl er toch een ja sticker op de klep zit.
Ik ben niet de enigste, als postbode zijnde wordt ik hier vaak door mensen op aan gespoten dat dit niet normaal is. Heel de Seringenstraat, Seringenplantsoen, en de boksdoornstraat, en alle straten er om heen krijgen geen folders. Wij hopen dat dit gauw veranderd, anders moeten jullie op zoek naar een andere bezorger die het niet erg vindt om te werken voor zijn geld.

Gewenste Oplossing:

Als we weer wekelijks de folders krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Prinswittebaard