Klacht: al maanden geen nrc next – digitaal

op 11 april 2020 over NRC in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mevr.Mijnheer, al enkele maanden ben ik verstoken van de digitale versie van nrc.next.
Helaas ontvang ik van nrc.next ook geen bericht meer hoe dit op te lossen.
Ik heb de app vorige week geinstalleerd op mijn iPhone: zelfde laken en pak. Na installatie en daarna openen van de app sluit het scherm na enkel seconden. Zijn er meer gebruikers in Thailand met dit probleem? Ik stel het op prijs op korte termijn een oplossing aangereikt te krijgen. In deze tijd van corona is het plezierig cq noodzakelijk op de hoogte te blijven van het nieuws in Nederland en de wereld.
In afwachting van een oplossing, verblijf ik m.v.g.,
Eric Reinhard

Gewenste Oplossing:

ontvangen van de krant

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door reinhard1946