Klacht: Al 7 dagen ‘wordt getransporteerd’

op 24 augustus 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had iets gekocht via marktplaats en de status op de tracker is al sinds 17-08 ‘wordt getransporteerd’. Terwijl ik vanuit Rotterdam naar Arnhem moet. Er is geen manier om Kiala te bereiken, het contactformulier op hun website doet het niet. Eerlijk gezegd ben ik bang dat ik mijn pakketje niet meer ga ontvangen šŸ™ Erg jammer want ik heb Kiala altijd een hele fijne dienst gevonden.

Gewenste Oplossing:

Als ik informatie krijg over waar het pakket zich bevind of dat hij toch aan is gekomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Denise Janssen