Klacht: aktie max verstappen

op 08 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

dit is geen goede aktie. Ik deed aan deze aktie mee voor een gehandicapt meisje die gek is van max verstappe. Helaas zijn de auto tjes voor de einddatum al weg . en de troost ( de petjes ) moet je winnen !!! Dat is natuurlijk gekkigheid. Natuurlijk niet gewonnen. Ik snap dat jumbo blij is met het feit dat er nu aktie producten in veel fout worden gekocht. Dan is het niet moeilijk om te zeggen dat jullie de prijzen laag kunnen houden. Jumbo blij klant teleurgesteld. Dit is niet een aktie dit ik vind passen bij de wat jumbo zegt uit te stralen. Wat gaan jullie hier aan doen?????

Gewenste Oplossing:

als jullie hier een passend antwoord op hebben . Toch minimaal een petje voor het meisje waar ik voor heb gespaard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jeanine schra