Klacht: Airplay en chromecast werkt niet met apple

op 16 september 2018 over Onkyo in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb de ht-s7805 gekocht 14-9-2018.
Ze beweren dat airplay werkt met osx. Maar dat kun je wel vergeten. Bij foto’s zie je alleen maar bestands namen en geen beeld geldt voor films net zo. Chromecast het zelfde liedje. Nu hebruik ik het nket maar de kids zijn er zekker niet blij mee. Alleen behoorlijk vervelend dat ik daar juit wel op had gerekend toen ik hem kocht. ( volgens mij zit er een bug in de laaste update ).

Gewenste Oplossing:

Behalve dat ben ik er super over te spreken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Onkyo

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Onkyo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Niels72