Klacht: Airbnb commumiceert gebrekkiig en doet niet wat ze telefonisch en per mail toezeggen

op 12 december 2017 over Airbnb in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb vanaf woensdag 6 december 2017 16 tot 18 keer gebeld met aibnb en telkens wordt me toegezegd dat ik word teruggebeld. Dit gebeurt vervolgens niet en ze geven de ver keerde informatie door, zoals dat ik een Nederlandese casmanager toegewezen zou krijgen, maar dat is ook niet gebeurd

Gewenste Oplossing:

Wanneer airbnb mijn klacht inwilligt of me een schadevergoeding toekent voor misgelopen inkomsten door een recensie die is geplaatst terwijl de gasten dat waar ze over klagen hadden kunnen weten toen ze boekten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Airbnb

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Airbnb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Insun