Klacht: Air mails pas geblokkeerd

op 25 mei 2016 over Airmiles in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nou, daar sta je dan met je goeie gedrag bij de Praxis. Eindelijk iets gevonden na 20 jaar air mails sparen; boomschors ! Wil ik mijn air mails inleveren blijkt dat mijn kaart is geblokkeerd !! Gebeld met klantenservice air mails. Blijkbaar heeft mijn ex man jaren geleden al mijn pas geblokkeerd maar mij niet op de hoogte gesteld en air mails ook niet maar de punten komen er wel gewoon bij ( nu totaal 3852 ) maar je kunt er dus niks mee. Optie van air mails was; een nieuwe kaart aanvragen met saldo 0. Het blijft me maar door mijn hoofd malen. Ik vindt dit zo onterecht. Dan hadden ze ook alles moeten blokkeren zo dat er geen punt meer bij kwam dan had ik eerder actie kunnen ondernemen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn pas gedeblokkeerd is of de punten worden over gezet naar een nieuwe kaart.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Airmiles over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Airmiles in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Airmiles een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Airmiles

Heeft op 26 mei 2016 om 10:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door sabineaaldering