Klacht: agressieve benadering van Kick Off

UKJUN2533213 op 12 april 2018 over Kickoff Holland in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vorige maand telefonisch benaderd door Kick Off en heb hun aanbod afgewezen. Tot mijn verbazing kreeg ik een bevestiging per mail en twee dreigmails om te betalen anders zouden ze een incasso bureau inschakelen. Ik heb twee keer gereageerd met dat ik geen toestemming had gegeven, nog telefonisch, nog op een andere manier, om mij als deelnemer in te schrijven. Ik blijf echter mail en rekeningen ontvangen. Ik leef van een uitkering en heb geen 45 euro per maand voor deze flauwekul.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik niet meer door dit bedrijf benaderd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kickoff Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kickoff Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door