Klacht: afwijkend voorwerp in pakje tabak

op 16 mei 2016 over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al zeer lang gebruikt ik Samson als mijn favoriete tabak. Nu had ik laatst een buil met zeer fijn gemalen gruis. Ik heb deze toen weggegooid met de gedachte fabrieksfoutje. Nu vond ik vandaag een stuk tak met blad in mijn buil. Twee afwijkingen in zeer korte tijd, dat was ik niet gewoon. Het betreft een stuk tak met een lengte van ongeveer 7 cm met bladeren er aan.. productienummer B0001 UM (staat op etiket)

Gewenste Oplossing:

ik ben benieuwd naar de reactie van de leverancier . gezien de huidige prijzen mag je op zijn minst wel kwaliteit verachten van zeker een Nederlands product

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koninklijke Theodorus Niemeyer B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gjvanpeer