Klacht: aftroggelen van geld

op 11 augustus 2017 over Weekendje Genieten in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ze willen dat ik 194 euro betaal voor iets waar ik nooit gebruik van heb gemaakt, kwam nogal dreigend over aan de telefoon, zoals dat ze deurwaarder of incasso op mij zou afsturen. Heb intussen met verschillende instanties contact op genomen en ze hebben me gezegd dat ik niets mocht betalen omdat ze eerst maar met alle bewijzen over tafel moeten komen. Een rekeningnummer mogen ze ook niet vragen en dit hebben ze bij mij wel gedaan en geld afgehaald ook

Gewenste Oplossing:

dat ze stoppen met me lastig te vallen en dat deze firma op houdt met te bestaan ze toch alleen maar voor ellende

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Weekendje Genieten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Weekendje Genieten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door conray