Klacht: afspraken niet nakomen

op 24 september 2016 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorige week kwam ik in de Vomar in Volendam n.a.v. uw advertentie over de verbouwingsuitverkoop; er zouden op meer dan 1000 producten 50% korting zijn, maar er stonden alleen enkele kratjes met misschien 50 niet gangbare artikelen. Dit was de 1e teleurstelling.
De 2e was vanmorgen toen ik in de rij voor de kassa opmerkte dat ik de 4e klant was. Ik zag een kassière de mensen tellen en zij opende gelijk een nieuwe kassa. Toen ik tegen haar opmerkte dat ik zonet als 4e in de rij stond, zei ze dat hier zoveel regeltjes aan verbonden waren dat dit nu niet aan de orde was. Volgens haar was de 1e klant al aan het afrekenen. Toen ik daarop vroeg of je dan geen klant meer was, gaf ze geen antwoord meer. Ook met het afrekenen van mijn boodschappen was zij ook niet meer vriendelijk, eerder chagrijnig.

Gewenste Oplossing:

Als de Vomar zijn afspraken nakomt en als de kassières de klanten netjes te woord staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GKK