Klacht: Afspraken niet nakomen.

op 01 juni 2021 over Roamler Tech in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een fietsverzekering via ANWB. Voor het plaatsen van de track en trace zender heb ik 5x een afspraak gemaakt bij het door ANWB ingehuurde bedrijf Roam Tech in Amsterdam. Alle 5 afspraken heb ik tevergeefs zitten wachten op de monteur. Is niet komen opdagen en heb ook geen bericht ontvangen. (In totaal heb ik dus 10 uren zitten wachten.) Bellen met Roam Tech werkt niet. De telefonist is moeilijk te verstaan en luistert slecht; vraagt telkens om het polisnummer, adres, postcode,etc,etc. Ik zag dat er meerdere klachten zijn over dit bedrijf en begrijp niet dat de ANWB haar naam zo te grabbel gooit.

Gewenste Oplossing:

Ik wil slechts dat de track en trace op mijn fiets wordt geplaatst. Ik betaal er ook al intussen meer dan een half jaar premie voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Roamler Tech over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Pemathe