Klacht: AFSPRAKEN JUMBO FRANCISCUS ROMANUSWEG

op 04 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn vriend werkt in de jumbo. alleen nu heeft hij met zijn baas afgesproken dat hij om kwart na 4 zou werken en dat hij ook eerder mocht gaan. (normaal begint hij om half 6) nou is ie veel te vroeg begonnen en moet hij toch tot 21:00 werken! ik vind dit echt belachelijk… maak a.u.b duidelijke afspraken met elkaar!

Gewenste Oplossing:

ik ben alleen tevreden als het netjes word opgelost tussen mijn vriend en hem zijn baas!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Charissake043