Klacht: Afspraak WOK-melding – herkeuring

op 17 juni 2016 over RDW in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister is er door de politie een WOK-signaal geplaatst voor mijn scooter i.v.m. de snelheid (2 km boven de marge). Ik ben direct gaan kijken wanneer ik een afspraak in kon plannen bij de RDW daar ik mijn scooter gebruik voor mijn werk en hem niet kan missen.
De afspraken kunnen pas worden ingepland in september (Amsterdam) of eind augustus (Zwolle en Nieuwgein)! Dat is meer dan 10 weken. Ik vind dit onredelijk. Zeker omdat mijn scooter maandag al wordt gerepareerd door de dealer.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht van de RDW dat zij binnen afzienbare en redelijke termijn een afspraak inplannen voor de herkeuring van mijn scooter; binnen twee weken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RDW

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RDW nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarijeS