Klacht: Afspraak niet nakomen

op 01 mei 2017 over Nederwoon in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen,
Vorige week zag ik dat er een nieuwe huurwoning beschikbaar was gekomen in Amersfoort. Ik heb gelijk Nederwoon gebeld en gevraagd wat ik kon doen om in aanmerking te komen. Ik moest lid worden op de site voor een bedrag van 30 euro en een bezichtiging aanvragen. Dit heb ik direct gedaan en daarna weer gebeld. Ik zou de week erop gebeld worden als de bezichtigingen ingepland zouden worden. Wat zie ik gisteren tot mijn verbazing de woning is al verhuurd!! Ik heb Nederwoon gemaild dat ik dit een rare gang van zaken vind en graag mijn inschrijfgeld retour zou willen ontvangen. Ik ben gewoon voor gelogen. Uiteraard krijg ik nu niks meer te horen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn 30 euro retour ontvang en verder was dit de eerste en laatste keer dat ik met hun zaken doe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nederwoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nederwoon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lien35