Klacht: Afspelen via tv lukt niet

op 13 oktober 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte, Ik heb een 48 uurs aanbieding via M&M’s maar ik ben gisteren eerst al druk geweest om iets af te kunnen spelen en uiteindelijk kon ik einde van de middag pas dingen afspelen en nu vanmiddag lukt het weer niet ik word hier erg moe van terwijl ik overwoog om een abonnement te gaan nemen maar als dit zo gaat pas ik hiervoor.

Gewenste Oplossing:

Dat wanneer ik wat wil zien dit ook daadwerkelijk direct mogelijk is en niet steeds te zien krijg 'Het lukt nu niet om dezevideote laden. Probeer het later nog eens.' Wat heb ik dan aan de 48 uurs probeer versie? Videoland mag me wel opnieuw een aanbieding doen die gratis is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellis1970