Klacht: Afsluiting wegens openstaand bedrag

op 11 mei 2016 over Vitens in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ontvang vandaag van Vitens een brief (gedateerd 10 mei) waarin zij schrijven dat ik binnen 2 dagen na dagtekening van de brief (die ik op 12 mei ontvang) 51,36 moet betalen anders wordt ik afgesloten. Er staat niet bij waarom of waarvoor dit bedrag is en ook geen fatsoenlijk kenmerk.

Gewenste Oplossing:

Dat Vitens eens stopt met het mij belagen (sinds begin 2015!!) met verkeerde namen in hun brieven en facturen die niet voor mij zijn. Ik heb geen bedragen openstaan omdat Vitens automatisch incasseert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vitens

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vitens over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vitens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ykath60