Klacht: Afschrijvingen door St. Ayden

op 22 augustus 2017 over Fabletics in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al sinds februari wordt er ongemerkt een bedrag van 49,95 van stichting Ayden namens Fabletics (aldus de omschrijving) afgeschreven. Naar mijn weten ben ik geen VIP-lid geworden via fabletics.nl, heb dit via hun klantenservice gecheckt. Ook zij weten van niks, kunnen geen gegevens en afschrijvingen van mij vinden die geincasseerd worden door rekening NL37ABNA0423430890. De vriendelijke medewerker kon niks anders doen dan mij verzoeken een mail met de benodigde informatie te sturen naar support@fabletics.nl. Nu nog maar afwachten of zij zorgen dat ik mijn 350 euro terug krijg!

Gewenste Oplossing:

Wanneer helder is hoe dit heeft kunnen gebeuren, er blijkbaar zomaar een incasso op mijn rekening kan gebeuren. En het allerbelangrijkst: als ik mijn geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fabletics over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door wenlatu