Klacht: afschrijving van verzekering van een product van Staples dat niet meer geleverd wordt

op 19 oktober 2016 over HSC Rosemont in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een tijd geleden heb ik bij Staples Deventer een navul cartridges voor HP printer aangeschaft. Voor het geval dat er toch een of andere mis zou gaan met de cartridges zou gaan heb ik een verzekering van 2,99 Euro per maand afgesloten. Maandelijks werd het bedrag afgeschreven. Vandaag ben ik naar de Staples gegaan om de nieuwe cartridges te kopen en er schijnt geen mogelijkheid te bestaan om die navul cartridges te kopen omdat deze niet meer kunnen werken met een recente update van HP. Maar dat bedrag wordt nog steeds geïncasseerd door HSC Rosemont.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik van HST Rosemont EN de Staples te horen krijg wat er aan de hand is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar HSC Rosemont over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Koudriavtsev