Klacht: Afhaal centrum Amsterdam

op 31 juli 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Matras gekocht. Je mag hem ophalen bij ons magazijn. Goede instructies, maar……….ik denk dat ik de klacht van meerdere bezoekers niet hoef te herhalen. Uren wachten voordat je het bestelde mee krijgt. Door omstandigheden af moeten druipen en de dag erna opnieuw een rit naar het afhaalcentrum. Volgende keer toch Swiss of BB.

Gewenste Oplossing:

Gewoon een normale afhandeling. Laat de mensen anders zelf het magazijn ingaan en een check bij vertrek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jos Lips