Klacht: Afgrijselijk t-shirt

op 04 juni 2016 over Vistaprint in de categorie Kantoorartikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijden terug bestelde ik een t-shirt met een foto erop. Deze kwaliteit was echt te lelijk voor woorden. Is nadat ik geen gehoor kreeg op mijn klachten maar in gebruik genomen als poetslap. Nooit meer wat gehoord. Zie zeer regelmatig en wordt er nog steeds aan herinnerd, wat een aanfluiting.

Gewenste Oplossing:

Restitutie of nieuw t-shirt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vistaprint

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vistaprint over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vistaprint nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geheimeboodschap