Klacht: Afgepoeierd en bestolen!!!

op 21 september 2015 over NTI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meerdere mails gestuurd maar niemand bij het NTI schijnt het te (willen) begrijpen. Er wordt continu om het punt heen gedraaid. Er wordt lang gewacht voor ik weer een antwoord krijg. Steeds een ander die mij antwoord en soms ook helemaal geen antwoord. Mijn vertrouwen in het NTI was al geschaad maar is nu naar een absoluut nulpunt gedaald. Ik zal zelfs nergens het NTI aanbevelen eerder het tegendeel!
Ik voel mij echt opgelicht en bestolen!!!!

Gewenste Oplossing:

Een passende oplossing voor mijn klacht en niet steeds afgepoeierd worden!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar NTI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NTI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NTI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NTI

Heeft op 14 augustus 2017 om 09:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste student. Excuses dat wij nooit meer hebben gereageerd. Klacht.nl was helaas aan de aandacht van NTI ontsnapt. Ik hoop dat alles uiteindelijk is opgelost, zo niet dan horen wij dat uiteraard graag zodat we kunnen kijken wat we alsnog voor u kunnen betekenen. Voor nu een fijne dag! '^LS

Alle klachten die gemeld zijn door Schaddelee86