Klacht: Afdeling 13 de etage

op 13 december 2017 over Catharina ziekenhuis Eindhoven in de categorie Ziekenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mij naar afd kaakchirugie gestuurd zonder afspraak zeker drie kwartier heb gewacht me niet goed voelde ik melde dit bij de balie en mocht eerder de arts die mij moest helpen daar heb ik geen goed woord voor hij vond dat ik voorkroop en er kwamen wel wat woorden dit voelde niet prettig. Dit was 23 november

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Catharina ziekenhuis Eindhoven

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Catharina ziekenhuis Eindhoven nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jose van Nielen