Klacht: Adverteren zonder waar te maken.

op 17 september 2017 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Alex Netto

in de afgelopen week
Wat een verschrikkelijke zaak is dit. Een groot bord buiten dat alle vleesvervangers €1,- zijn. “Televisie aanbieding”. Ik vraag nog aan een medewerker. Is dit echt waar en klopt dit voor nu. Ja zegt het vriendelijke meisje. Bij de kassa aangekomen blijkt dit toch de aanbieding van morgen pas te zijn en het meisje achter de kassa mag dit niet meegeven voor dit bedrag. Het is inmiddels zondag avond 19.00. Maar morgen ochtend vroeg mag ik dit wel voor dit geld meenemen. Linksom rechtsom verhaal, denk ik dan.

Wel adverteren maar het niet waarmaken.

Alex Betti
Burgemeester knappertlaan 254 B
0641574737

Gewenste Oplossing:

Ik wil gehoord worden. Al eerder niet leuke ervaringen met dit bedrijf gehad maar dit is echt een druppel. Gaat over coop Rembrandtlaan in Schiedam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alex1303