Klacht: Advertentie plaatsen zonder toestemming

op 11 oktober 2016 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd vanmorgen gebeld door een onduidelijke mevr van de bedrijvengids .Ze deed een beetje vreemd toen ik de telfooon opnam en vroeg met wie ze sprak dus ik zei mijn naam en ze zei dat ze het niet goed had verstaan dus zei ik het nog een keer.Daarna begon ze gelijk te ratelen over een advertentie van €150 in de bedrijvengids net als vorig jaar. Ze zegt U heeft toch een bedrijf dus nadat ik ja had gezegt zei ze me dat ze het zelfde zou plaatsen al vorig jaar en daarna gelijk de verbinding verbroken terwijl ik nooit een advertentie heb gezet en dit ook niet wil .Zo super vervelend deze telefoontjes.

Met vriendelijke groet. Marja van Opstal.

Gewenste Oplossing:

Stoppen van zulke oplichters die personen of bedrijven telefonisch benaderen voor advertenties waarom ze niet hebben gevraagd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marjavanopstal