Klacht: Adres AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENT, NETHERLANDS

op 13 december 2017 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaatst in Amerika. Pakket is verzonden zonder problemen maar bevindt zich nu volgens de tracking informatie op het Amsterdam International Mail Centre Netherlands met de melding ‘Addressee not available – Addressee advised to pick up the item’. Waar kan ik dit pakket ophalen? Ik heb het adres al meerdere malen online gezocht, maar heb het nog nergens kunnen vinden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het adres van Amsterdam International Mail Centre heb en ik mijn pakketje kan ophalen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mayli