Klacht: ad.nl/zomerboek

op 24 juni 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik probeer via Google ad.nl/zomerboek te vinden. Net als vee mensen met mij NIET TE VINDEN. Wat een waardeloze k… aktie wederom van het AD. Ook ik overweeg mijn abonnement op te gaan zeggen, na de tweede keer een kunstje geflikt door die “superkrant

Gewenste Oplossing:

zo u het niet weten, waardeloze bende,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SJONNIE4