Klacht: Actie wel stopgezet, niet gestopt

op 03 september 2015 over Parkmobile in de categorie Parkeren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb exact dezelfde klacht als een van de eerdere geplaatste klachten op deze website. Ook ik heb op de stopknop gedrukt, ben vervolgens in het scherm gekomen van de kentekens en heb de app afgesloten. Toen ik een nieuwe wilde openen bleek de andere nog te lopen. Welgeteld drie uur lang. Ik heb een ellenlange gesprek gehad via whatsapp met een van de medewerkers die er op bleef hameren dat het mijn schuld is. Dit gesprek heb ik ook opgeslagen.

Gewenste Oplossing:

Als deze kosten vervallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Parkmobile over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door MounirEB