Klacht: Actie bij airfyer mora snacks twv 20 euro

op 19 februari 2018 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de airfyer afgelopen vrijdag 16 februari 2018 gekocht en geregistreerd bij philips.nl acties. Alles erbij scan van de bon en streepjescode van de verpakking. Daarna weggestuurd. Ik zou een bevestigingsmail krijgen. Nou helemaal niets. Erg jammer dit het wordt toch aantrekkelijk gemaakt in de blokker folder dat je een waardebon krijgt voor mora snacks twv 20 euro. Paar keer geprobeerd dacht eerst dat ik wat verkeerd deed maar er staat hartelijk bedankt voor het registreren ik krijg alleen geen bevestigings mail. Vriendelijke groet
Ingrid van oeveren

Gewenste Oplossing:

Graag een mail met daarin de bevestiging van mijn registratie met een waardebon twv 20 euro voor die mora snacks

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingridvanoeveren