Klacht: Acer liquid z530 laadt niet meer op

op 01 mei 2017 over Acer in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn acer is nog geen jaar oud maar sinds een paar weken gaat het opladen moeizaam. Soms heeft hij meer dan 10 uur nodig om op te laden en andere keren maakt hij nauwelijks of geen contact met de adapter. Sinds gisteren maakt hij helemaal geen contact meer met de oplader en kan ik mijn telefoon dus niet meer opladen. Ik heb 3 verschillende opladers geprobeerd maar het ligt aan de telefoon. Nu is mij accu helemaal leeg en is de telefoon uitgevallen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn telefoon weer opgeladen kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Acer over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Acer in behandeling genomen

Bericht van Acer

4 jaren geleden - Geachte Estella1995, Wij hebben uw klacht ontvangen. Het is uiteraard zeer vervelend dat uw toestel niet goed functioneert. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Acer Service Team

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Acer een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Acer

Heeft op 04 mei 2017 om 16:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Estella1995