Klacht: Acer home is gestopt

op 13 juli 2015 over Acer in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telkens als ik mijn gsm ontrendel komt er op mijn scherm te staan acer home is gestopt en als ik op oke druk blijft het gewoon telkens opnieuw verschijnen dus ik moet mijn gsm telkens opnieuw opstarten wat heel vervelend is want heb het echt heel vaak. Nu heb ik ook soms dat die zegt agenda of agenda opslag is gestopt maar daarvoor hoef ik mijn gsm niet terug op te starten dar verdwijnt gewoon als ik op oke druk. Ik zou dus graag willen weten hoe het venster “Acer home is gestopt” zou weggaan.

Gewenste Oplossing:

Als het venster "Acer home is gestopt" niet meer op mijn gsm komt te staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Acer over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Acer in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Acer een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Acer

5 jaren geleden - De afdeling aftersales heeft de klant een privé bericht verstuurd met het verzoek om meer informatie te krijgen over het toestel zodat we de klacht kunnen onderzoeken. Daarna kunnen we kijken wat we de klant als oplossing kunnen aanbieden.

Acer

Heeft op 21 juli 2015 om 08:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

De afdeling Aftersales heeft op 21.07.2015 via e-mail contact opgenomen met de klant.

Alle klachten die gemeld zijn door sinemx3