Klacht: accu weer kapot

op 04 mei 2016 over Koga in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fiets gekocht nieuw 8-7-2011.
Januari 2014 accu kapot. Staat vervolgens 3 maanden bij de dealer. Want ik was niet bereid om de complete accu zelf te betalen aangezien de fiets pas 2 jaar en 4 maanden oud is en ik maar 270 km had gereden. Dit is toen opgelost. 5 april heb ik een nieuwe accu gekregen met een bijbetaling van 125 euro. Was hier nog steeds niet blij mee maar ik wou graag weer fietsen. Nu zijn we 2 jaar en 1 maand verder. Display geeft weer e00048 aan. Met andere woorden accu kapot en natuurlijk heb je maar 2 jaar garantie. Dit kan toch niet waar zijn.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe accu kosteloos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koga

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Naomi1975