Klacht: Accu geeft niet wat het beloofd

op 12 augustus 2017 over Koga in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fiets is van 2014. Eerste accu na twee jaar overleden net drie weken buiten zijn garantie. Kreeg een coulance accu voor €162.10. Deze accu heeft nooit naar tevredenheid gewerkt.(haalde nooit de feitelijke km volgens hun mooie boekjes) Nu bijna mijn garantie weer is verlopen haalt mijn accu nog maar 15a16 km. Op laten sturen en ze zeggen dat er met deze accu niets aan de hand is en dat ze hem een update hebben gegeven. Weet niet wat dat inhoud maar het zal er wel op neer komen dat ik een andere accu zal moeten kopen. De derde accu in nog geen vier jaar???

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe accu, Of dat ze de huidige accu open maken en er nieuwe cellen in plaatsen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koga

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Andre de Knegt