Klacht: Account verwijderd

op 23 juli 2017 over Howrse in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi!
Ik ben, of eigenlijk was, Evah op Howrse. Ik heb en tijd fanatiek Howrse gespeeld en heb ook mijn geld uitgegeven aan pasjes. Nu ben ik een hele tijd niet online geweest en na enige research blijkt mijn account verwijderd te zijn. Dit vind ik erg jammer aangezien er ook geld in zit, en ik niet wist dat dit het geval zou zijn als je lang niet online was. Mijn e-mail voor eventuele contact is evastylinsun@gmail.com (overigens ook het account waar het Howrse account op aangemeld staat.)

Gewenste Oplossing:

Mijn howrse account terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Howrse

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Howrse nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Evahh