Klacht: Account niet op me telefoon wel op iPad

op 10 juli 2019 over Supercell in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een verschrikkelijk bedrijf jaren gespeeld veel geld er ingepompt , en dan heb je problemen en kan je niet precies meer herinneren welk jaar je bent begonnen en kan ik geen betaal gegevens laten zien wel kon ik laten zien dat ik het op me iPad heb dat account boeit ze niet dus nu maar gevraagd of ze me account kunnen verwijderen wat een slechte superslechte service

Gewenste Oplossing:

Niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Supercell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Supercell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kenny-s