Klacht: Account gehackt

op 06 juni 2017 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heeft iemand via mijn account geboden op een armband. Hij heeft maar liefst 52 euro geboden !! Terwijl de waarde 49,50 euro is! Hoe kan ik dit ongedaan maken of aangeven?? Ik wil geen 60 euro betalen voor een armband die ik niet wil en boven de prijs is van waarde.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat dit ongedaan word gemaakt! Ik ga geen 60 euro betalen voor iets waar ik niet op geboden heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vakantieveilingen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vakantieveilingen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vakantieveilingen.nl

Heeft op 07 juni 2017 om 11:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Schoenmakers,

Wat vervelend dat iemand via uw account geboden heeft op een veiling. We zien dat u inmiddels telefonisch contact heeft gehad met de klantenservice. Onze collega's hebben de veiling voor u geannuleerd. Hiermee is het probleem verholpen.

Wij adviseren u om in de toekomst uw account goed te beveiligen om misverstanden te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Leo - Webcare VV

Alle klachten die gemeld zijn door Piensch