Klacht: account geblokkerd

op 04 mei 2017 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn account van Microsoft holandesdobrasil@msn.com (e-mail, Skype, OneNote) is geblokkeerd omdat ik ben gehakt. ik heb een formulier ingevuld (3 maal)om mijn account terug te krijgen. maar er wordt niet opgelost, ik heb de goed gegevens en heb de mobiel nummer om een code te krijgen, maar ik word niet geholpen. ik heb via Facebook ook geprobeerd. ik heb een mail ontvangen met de melding dat ik met goed redenen ben geblokkeerd en dat ze mijn account niet gaan desblokeren.

Gewenste Oplossing:

ik wil graag toegang to mij account terug. ik heb die email merr dan 10 jaar, een gebruik als opslag van dokumentn, fotos, musicas. etc

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door holandesdobrasil