Klacht: account aanmaken en wachtwoord

op 27 september 2017 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijne Heren/Dames,
Mijn vraag is dat het voor mij niet mogelijk is om een account en wachtwoord aan de maken daar ik elke keer dat mijn gegevens niet kloppen.Heb bij U nog nooit een wachtwoord of account aan gemaakt. graag daarop Uwntwoord. met vriendelijke groeten .W.Idema

Gewenste Oplossing:

als het opgelost is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wigbold