Klacht: Absoluut geen service

op 08 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam vandaag bij de Jumbo in het centrum van Bergen op Zoom. Ik kom altijd met kleine boodschapjes 2/3 boodschapjes bij de servicebalie. Nooit problemen mee gehad. Ik kom bij de servicebalie, en er kan niet eens een goeiendag uitkomen. Nee, gelijk; nou dit is alleen voor scanners bedoeld hoor. Waarbij ze me uit zit te lachen. Ik geef me geld aan dat meisje, niet eens een dank je wel, ze geeft asociaal me geld terug, kijkt me niet aan en op het moment dat ik wil weglopen wordt ik gewoon nog een keer keihard uitgelachen!! Dit is niet de eerste keer, meeste personeel is er altijd stront chagerijnig, kan geen lachje vanaf.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik noemaal behandeld wordt, personeel niet chagerijnig is en ik al zeker niet wordt uitgelachen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ShirleyOudshoorn